Bezorging van uw kweekverlichting.

Wanneer bezorgen we uw pakket?

Gebruik uw postcode en barcode om uw pakket in de gaten te houden. Zo weet u wanneer het zijn eindbestemming bereikt! Dat kan eenvoudig online. Bent u de eerste keer niet thuis? Dat kan. We proberen het pakket dan bij uw buren te bezorgen. Of we komen de volgende dag bij u terug.
 

    

Volg uw pakket     Track en trace PostNL


Adres van de ontvanger is in:

 

Gelijk Oversteken

 

Bepaal zelf de bezorgtijd – en plaats

Komt het bezorgmoment u niet goed uit? Kies dan zelf waar en wanneer u uw pakket wilt ontvangen. Dat kan al vóórdat we het pakket bij u voor de eerste keer komen bezorgen. Zo mist u nooit een pakket!
 

Wijzig uw bezorgmoment:

  • naar een ander moment (overdag of 's avonds)
  • of laat het pakket bezorgen bij een PostNL-locatie

Wijzig uw bezorging

Gebruikt u de PostNL-app? Zet dan de notificaties aan en u krijgt bericht zodra u de bezorging kunt wijzigen.

Download de app

App StoreGoogle play

Bezorger gemist?

Als u niet thuis bent proberen we het pakket eerst te bezorgen bij de buren. Lukt dit niet, dan laten we een bericht voor u achter. We komen dan de volgende werkdag nogmaals langs met uw pakket.

Lukt het ook de tweede keer niet om uw pakket te bezorgen? Dan bewaren we het voor u op een PostNL-locatie bij u in de buurt. U heeft dan twee weken de tijd om het pakket op te halen. Daarna sturen we het terug naar de afzender.

Tip: Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen als u uw pakket ophaalt. Wij mogen het pakket anders niet aan u meegeven.

Wijzig uw bezorging
 

Geen bezorging bij de buren

Geef het aan als u liever niet wilt dat uw pakket wordt bezorgd bij de buren. Dat kan bij de webwinkel waar u de bestelling plaatst. We zorgen er dan voor, dat het pakket alleen bij u thuis wordt bezorgd. Bij een aangetekend pakket of bij een pakket met betaalservice of verzekerservice, bezorgen we ook alleen bij u thuis.

Hoe laat komen we bij u langs?

Vul hier uw postcode en huisnummer in als u geen barcode heeft, maar wel wilt weten hoe laat u de bezorger kunt verwachten.

 

Pakket verkeerd bezorgd of zoek

Is er een pakket bij u bezorgd, dat niet voor u bestemd is? Laat het ons weten. Neem contact op met onze klantenservice 0900 – 0990 (lokaal tarief).

Is uw pakket zoekgeraakt? Kijk dan via Track & Trace of en waar de zending is afgeleverd.

Vind uw pakket
 

Klachten over de bezorging van uw pakket?

Ook als u een klacht heeft over de bezorging van uw pakket, kunt u ons bellen. En als u het liever opschrijft, kunt u hier het klachtenformulier invullen. Vul dit volledig in, zodat wij u zo goed mogelijk verder kunnen helpen.


Naar het klachtenformulier